Kouvolan Asuntomessut 2019

Kouvolan asuntomessut ovat kesällä 2019. Alueen yrityksillä on nyt hyvä hetki lähteä suunnittelemaan asuntomessujen hyödyntämistä omassa markkinoinnissaan. Teitpä markkinoinnissa minkälaisia ratkaisuja hyvänsä, varmista että digimarkkinointisi perusta on kunnossa. Laadukas sivusto ja hyvä hakukonelöydettävyys tukevat kaikkea muuta markkinointiasi ja tuo yrityksellesi uusia asiakkaita.

Asuntomessujen aikana alueesi palveluiden haut kasvavat. Asuntomessut ovat tuoneet viime vuosina 100.000-150.000 messuvierasta ja tämän lisäksi runsaasti messuja valmistelevia ja rakentavia ihmisiä – potentiaalisia asiakkaita.

 

Digimarkkinoinnilla paras hyöty Asuntomessuista

Varmista kokeneiden digimarkkinoinnin huippujen kanssa, että yrityksesi saa oman siivunsa alueen kasvusta. Tässä tärkeimmät vinkit laadukkaan digiläsnäolosi kehittämiseen

 1. Mobiilissa hyvin toimivat, laadukkaat kotisivut
  1. Aloita sivuston uudistaminen 2-6 kk ennen messuja, sillä hyvän sivuston tekemiseen menee kuitenkin paljon aikaa ja uuden sivuston hakukonelöydettävyyden asettumiseen muutama kuukausi
 2. Hakukonelöydettävyys – löydy silloin kun toimialasi palveluita haetaan Kouvolan alueelta
  1. Hakukoneoptimointi = yleensä sivuston uudistaminen – aloita heti
  2. Hakukonemainonta – Google Ads – aloita milloin haluat, mutta jätä suunnitteluun ja perustamiseen muutama viikko aikaa.
 3. Sosiaalisen median läsnäolo – näy siellä missä asiakkaasikin ovat
  1. Suunnittele kohderyhmät, kampanjoiden ajankohdat ja viestit ajoissa. Yksi kampanja Facebookissa elää noin viikon – milloin yrityksellesi on oikea aika näkyä?
 4. Remarketing – uudelleenmarkkinointi
  1. Älä päästä sivustosi kävijää liian helpolla karkuun. Muistuta tätä asiallisesti ja hienovaraisesti palveluittesi olemassaolosta sivustosi ulkopuolella.
  2. Aloita kohderyhmien kerääminen jo nyt

 

"

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Digiteamin osaavaan ja ketterään Digimarkkinointi­palveluun. Myyntiä on saatu kasvatettua huomattavasti Digiteamin kanssa.

Päivän Peili Oy
Toimitusjohtaja, Aleksis Erikivi