Yrityksesi kotisivut tai verkkokauppa kuntoon

Digiteam tekee yrityksille laadukkaat WordPress-sivustot, varausjärjestelmien toteutukset ja verkkokaupat. Sivustomme ovat laadukkaasti mobiilioptimoituja, nopeasti latautuvia, selkeitä ja helpot käyttää, näyttävät hyvältä, ovat tietoturvallisia, rakenteeltaan loogiset, hakukonelöydettävät ja myyvät.

Muistilistaa kotisivujen uusimiseen

  1. Hyvin tehdyn kotisivun toteutus voi viedä 2-6 kk, joten ole ajoissa liikkeellä – aloita uudistaminen mieluiten 6-12 kk ennen asuntomessuja
  2. Uuden sivuston hakukonesijoitusten vakiintumisessa menee joitakin kuukausia, joten uuden sivuston olisi hyvä olla valmiina jo puolisen vuotta ennen asuntomessujen alkua. Joidenkin palveluiden osalta haut lähtevät nousuun jo kuukausia ennen messuja.
  3. Hyvin tehdyt kotisivut kasvattavat myyntiäsi myös asuntomessujen jälkeen
  4. Muista että matkailijat käyttävät älypuhelinta tiedonhakemiseen – varmista että sivustosi latautuu nopeasti ja toimii moitteettomasti älypuhelimessa

 

Katso kotisivujen hinnat tästä

 

 

 

Miksi hankkia kotisivut Digiteamilta

Meiltä saat myyvän, hakukonelöydettävän ja teknisesti huipputasoisen verkkosivuston, joka palvelee kaikkia kohderyhmiäsi laadukkaasti niin mobiilissa kuin pöytäkoneella.

Olemme mitanneet ja analysoineet tuhansia verkkosivustoja web-analytiikan avulla, joten tiedämme, kuinka kävijään vaikutetaan verkossa ja mikä ratkaisee kotisivujen tuottavuuden. Pystymme toteuttamaan kaikilta osa-alueilta huippuluokan sivuston.

Me emme hae sivustosta pelkästään visuaalista ”Vau!-efektiä”. Tarkoitus ei ole pysäyttää kävijää ihastelemaan, vaan ennen kaikkea vastata kävijän tarpeeseen ja ohjata ostoon tai yhteydenottoon. Sivuston pitää näyttää hyvältä, mutta tärkeämpää on se, että se tuottaa yrityksellesi myyntiä.

Lue mitä sivustoidemme avulla on saatu aikaiseksi ja mitä asiakkaamme niistä sanovat: Referenssit >>