DIGIMARKKINOINTI ASUNTOMESSUILLA

Laadukas digimarkkinointi ohjaa parhaimmillaan olemassa olevan kysynnän luoksesi, saa ihmiset kiinnostumaan tarjoamastasi ja ottamaan yhteyttä tai ostamaan. Asuntomessujen aikana alueesi kysyntä räjähtää pilviin, mutta onko digimarkkinointisi ajan tasalla? Löytyykö yrityksesi sivusto palvelu- ja tuotesanoilla? Toimiiko sivusto mobiililaitteissa? Löytääkö hakija sivustoltasi hyvät, selkeät kuvaukset tuotteista ja palveluista? Kehottaako sivusto kävijää yhteydenottoon, tai voiko sivustosi kautta ottaa yhteyttä tai tehdä esim. pöytävarauksen?

Tarkasta tilanteesi. Jos et ole asioiden nykytilasta varma, tai haluat siitä mielipiteemme, ota yhteyttä!

 

Digimarkkinointipalvelut

Tarjoamme asuntomessupaikkakunnan yrityksille laadukasta digimarkkinointipalvelua, joka pitää sisällään kaiken, mitä yritys nettipuolella tarvitsee. Teemme teknisesti laadukkaat ja oikeasti hakukoneoptimoidut sivustot, joiden rakenteen, sisällön ja teknisten ratkaisujen suunnittelu perustuu huolelliseen avainsanatutkimukseen ja asiakkaan liiketoiminnan kartoitukseen.

Me toteutamme tarkasti kohdennettua hakusanamainontaa, Facebook-markkinointia tai muita digimarkkinointipalveluita, joista katsomme asiakkaan saavan parhaan hyödyn.